הביסטרו/בר מסעדה הטוב ביותר

 
החיים טובים. בראסרי
החיים טובים. בראסרי צילום: יח``צ
 
עודכן 09:29 09/11/2009
TimeOut

אווירה, איכות וסגנון, הם חלק בלתי נפרד מהם. אדורה, בראסרי, שילה, סרגוס או שגב אקספרס, איזה ביסטרו /בר מסעדה עושה לכם את זה?

 
 
 
 
 

Adora

מצד אחד אדורה היא מסעדה מעודנת ומתוחכמת ומצד שני זהו ביסטרו קטן ואינטימי שמצליח לשמור על הרבה צניעות, הן מבחינת רמות המחיר והן מבחינת סגנון הבישול. אבי ביטון, עוד לא בן 30, מציג בישול שמשלב בתבונה אלמנטים צפון אפריקאיים בטכניקות אירופיות. כך תוכלו למצוא כאן סביצ'ה דג ים עם תרד ערבי ושמן שומשום ואפילו זאכר טורט עם הל ואספרסו - ממש חזון אחרית הימים. בשעות הצהריים מוצעות כאן ארוחות עסקיות במחיר של 59 ש"ח ובימי שבת 13:00-9:00 מוגשות ארוחות בראנץ' מקוריות וטעימות. Adora , בן יהודה 226 תל אביב , 03-6050896.

בראסרי

הבראסרי הוא מיזם מבית M&R מתי ורותי ברודו, ביסטרו, בר ומסעדה הפתוח 24 שעות ביממה. לבראסרי תפריט יום, תפריט לילה, ארוחות בוקר ותפריטי משלוחים שונים ועיצוב פריזאי חמים. בשש שנות קיומו הפכה המסעדה למוקד משיכה ברנז'אי. המנה המפורסמת ביותר היא מנת האנטריקוט. מנות בולטות נוספות הן ביצי בנדיקט עם בייקון, סלמון או אספרגוס, והמבורגר אמריקאי עם גבינת אמנטל. בראסרי, אבן גבירול 70 תל אביב, 03-6967111.

 
כך מגישים. אדורה
כך מגישים. אדורה צילום: יח"צ

Sergos

בתחילת 2006 נפתחו הדלתות לביסטרו סרגוס על ידי קבוצה של עובדים בכירים בקופי בר ובבראסרי. התפריט, העיצוב והאווירה במסעדה החדשה דומים להפליא לשתי מסעדות האם, אולם אי אפשר לסכם את הסיפור של סרגוס בהעתקה טובה. בזמן שחלף קיבלה סרגוס חיים נפלאים משל עצמה. היחס בסרגוס לאורחים הוא מהחמים שיש, הדילים המוצעים (במיוחד אלה הליליים) מפנקים בצורה בלתי רגילה ונוסף לכך, ובכל יום מוצעות מנות ספיישל מיוחדות. Sergos, המלאכה 8 תל אביב, 03-5615121 .

שילה

גסטרו בר ביסטרו שפתח השף שרון כהן ואשתו עדי בתחילת 2007. הקונספט הוא בר לאונג'י עם לוק אפלולי בערבים, המגיש אוכל ברמת מסעדה לכל דבר. כהן, שקבל את חינוכו הקולינרי בפריז ובחבל קטלוניה בספרד, מעניק טאץ' אישי ים תיכוני למנות כמו שרימפס עם סלט חומוס פיקנטי או קלמארי על חציל קלוי. שילה, בן יהודה 182 תל אביב, 03-5221224.

שגב אקספרס

השף שגב משה פתח בתחילת 2008 ברמת החי"ל מסעדה אחות למסעדת שגב בהרצליה פיתוח. הרעיון שעומד מאחורי המסעדה הצעירה הוא הגשת אוכל ידידותי שאפשר לאכול כל יום, גם מבחינת המחיר וגם מבחינת מהירות ההגשה. התוצר מהעירוב החדשני היא מסעדה מעוצבת ובעלת מראה יוקרתי המגישה אוכל מצוין מחומרי גלם משובחים תוך 8 עד 10 דקות. המקום עוצב בהשראת תרבות השדרות בתל אביב - המסעדה המוארכת מעוצבת כשדרה ירוקה, כולל מרחב עבור הקטנטנים וספסלים מעודנים לישיבה נינוחה עבור הממתינים. הברזל 38, רמת החי"ל, תל אביב, 077-4142025. כל יום 23:00-12:00.

הצביעו למסעדות ולברים הטובים ביותר >>

 
 
עוד כתבות במדור תחרות פרסי האוכל 2009
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.