מסעדן השנה

 
מטיל ביצי זהב. יורם ירזין
מטיל ביצי זהב. יורם ירזין צילום: יח``צ
 
עודכן 09:19 10/11/2009
TimeOut

הם אמונים על חלק גדול מההצלחות הגדולות בתחום המסעדנות ונראה כי ניחנו בכישרון להפוך כל דבר לזהב. איציק המל, גולן דור, גיא פרץ, יורם וארי ירזין או רותי ומתי ברודו? איזה מסעדן יקטוף את התואר?

 
 
 
 
 
יודעים את העבודה. רותי ומתי ברודו
יודעים את העבודה. רותי ומתי ברודו צילום: יח"צ

איציק המל

המל, מהבעלים של מסעדת messa וקיוטו פתח השנה את הסניף השני והגדול יותר של פיצריית גוסטו, סגר את מסעדת קיוטו סלסה ועומל ממש בימים אלה על פתיחת "אמיצ'י" מסעדה איטלקית עם הרבה יין.

גולן דור

המסעדן של נווה צדק אוחז בשלושה מייזמים במתחם אחד – מסעדת ננה בר, חנות היין (ובר היין) פרי הגפן ומלון הבוטיק נווה צדק.

גיא פרץ

השף והמסעדן הבלתי נלאה הגיע השנה גם לתל אביב. פרץ, הקים את רשת המזון המהיר "מרקש אקספרס" המוכרת אוכל מרוקני ביתי ומהיר. במקביל הקים את מסעדת seven בקומה השביעית של מלון אלכסנדר המחודש. פרץ מתכנן מיזמים חדשים והתרחבות בחודשים הקרובים.

יורם וארי ירזין

האחים ירזין חתומים על כמה מההצלחות הגדולות במסעדנות הישראלית: רשת מסעדות מוזס, עד העצם, טוני ווספה וגם מסעדת קפה איטליה, שנפתחה לפני כשנה וחצי ובשנה האחרונה הפכה לאחת המסעדות המובילות בתל אביב.

רותי ומתי ברודו

קבוצת MR2 פתחה בסוף 2008 את הוטל מונטיפיורי, מלון בוטיק ומסעדה, שהפכה לאחר המוסדות הטרנדיים והמצויינים ביותר בעיר. במקביל נפתח השנה הבר רוטשילד 12, גם הוא מבית היוצר של השניים, ובחודשים הקרובים עתידה לעבור דירה מסעדת קופי בר, אחד המוסדות הכי טעימים בעיר.

הצביעו למסעדות ולברים שאתם אוהבים>>

 
 
עוד כתבות במדור תחרות פרסי האוכל 2009
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.