קציצות בשר ואורז

 
עודכן 08:59 11/11/2009
רות אוליבר, על השולחן

מעדן קציצות בשר ואורז בתיבול בהראט וכורכום ובתוספת פטרוזיליה, צנוברים וכוסברה

 
 
 
 
 

חומרים ל-25 קציצות:

פשוט וקל
פשוט וקל צילום: דניאל לילה

600 גרם אורז מבושל
300 גרם בשר טחון
50 גרם צנוברים קלויים
1 עגבנייה קלופה בלי גרעינים וחתוכה לקוביות קטנות
1 כף בהראט (תערובת תבלינים)
1/2 כפית כורכום
2 שיני שום קצוצות
2 כפות כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
מלח
מעט שמן לטיגון

אופן הכנה:

- מערבבים את כל החומרים בקערה, ומניחים לחצי שעה במקרר לספיגת טעמים.
- יוצרים קציצות עגולות ושומרים במקרר עד לטיגון.
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הקציצות על להבה נמוכה כ-4 דקות מכל צד. חשוב! להתאזר בסבלנות ולטגן לאט, כדי שהקציצות יתבשלו גם בפנים.

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.