סלט זוקיני ומצרלה

 
 
עודכן 08:00 22/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

פותחים את השבוע עם מנה קלילה של סלט קישואים בתוספת פטריות, אגוזים וגבינת מוצרלה

 
 
 
 
 
מצרכים:
3 זוקיני ירוקים (אפשר לשלב עם צהובים)
חצי כוס עלי בזיליקום שלמים, טריים (במי קרח)
8 פטריות שמפיניון טריות
חצי כוס אגוזי מלך שבורים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
חצי כפית סוכר
2 כדורי מוצרלה שבורים לשניים

אופן הכנה:
- מקלפים עם קולפן ירקות פרוסות אורך משני הזוקיני. פורסים את הפטריות דק. מערבבים בקערה
- מערבבים בקערית את השמן, לימון, שום, מלח גס ופלפל, יוצקים על הזוקיני והפטריות
- מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום השלמים
- מסדרים על ארבע צלחות, מניחים מעל חצי כדור מוצרלה, מפזרים אגוזים וזולפים מעל מעט שמן זית
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.