חזה עוף עם פסטה

הדפס
 
 
עודכן 08:00 22/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

ארוחת צהרים קלה לתחילת השבוע - חזה עוף צלוי ברוטב עגבניות בתוספת פסטה בצורת אורז

 
מצרכים:
6 חזות עוף דקים
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות עלי טימין
שמן זית

לרוטב:
2 קופסאות עגבניות שרי קלופות
3 שיני שום פרוסות
2 כפות עלי אורגנו
1 כפית סוכר
150 גרם זיתי קלמטה שחורים, מגולענים
כף קליפת לימון אחת
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור טרי
20 עלי בזליקום שלמים

אופן הכנה:
- שמים את חומרי הרוטב בכלי חסין חום, מערבבים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לעשר דקות
- בינתיים מורחים את חזות העוף בשמן, טימין, מלח ופלפל ומטגנים להשחמה במחבת טפלון מרוחה במעט שמן זית. כשתי דקות מכל צד
- מניחים את החזות על הרוטב המוכן ומכניסים לתנור לעוד כ-5 דקות בחום של 200 מעלות
- מגישים עם פסטה אורז
 
כתוספת או כמנה בפני עצמה
כתוספת או כמנה בפני עצמה
פסטה אורז

מצרכים:
2 כוסות ריזוני (פסטה בצורת אורז)
3 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
עלי מרווה
מלח
פלפל
רבע כוס בזיליקום קצוץ דק

אופן הכנה:
- מבשלים את הריזוני כמו פסטה ומסננים
- מחממים שמן במחבת רחבה עם שום ומרווה קצוצה
- מטגנים את הריזוני כשתי דקות במחבת ומתבלים במלח ופלפל
- מערבבים פנימה את הבזיליקום ומגישים עם חזה העוף
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.