עוגת וולקנו - סופלה שוקולד

 
 
עודכן 08:00 22/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

תתכוננו להתמכרות הבאה שלכם - סופלה שוקולד עשיר עם לבה של שוקולד מריר ושברי קראמל

 
 
 
 
 
מצרכים:
רבע כוס קמח
רבע כוס אבקת סוכר
4\3 כוס אבקת שקדים
3 חלבונים
80 גרם חמאה מומסת
160 גרם שוקולד מריר
4 ריבועי שוקולד נוספים
חלב

אופן הכנה:
- טורפים מעט את החלבונים לקצף
- מערבבים את הקמח, סוכר, שקדים, חמאה עם החלבונים הטרופים והשוקולד המומס
- שמים בתבניות סיליקון אישיות מהתערובת, עד כדי מחציתן
- מניחים מעל קוביות שוקולד ועליה את יתרת התערובת
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות ל20 דקות
- מגישים עם קצפת ופטל


שברי קראמל

כוס וחצי סוכר
שלוש כפות מים
אגוזי לוז קצוצים

- ממיסים את הסוכר והמים במחבת עד שמתקבל קראמל חום
- יוצקים את הקראמל על מגש מתכת מרוח בשמן, ומפזרים על זה אגוזים שיידבקו לקראמל
- נותנים לקראמל להתקרר לגמרי
- שוברים את הקראמל לחתיכות כמו זכוכית ומפזרים על העוגה

לוח המרת מידות ומשקל
 
עוד כתבות במדור אהרוני ברגע - יום א`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.