תבשיל עוף בקארי

 
 
עודכן 07:05 28/11/2009
אוכל נענע 10

תבשיל קארי וייטנאמי עם עוף, אורז ופטריות שיטאקי, שיחמם לכם את הסופ"ש

 
 
 
 
 

מצרכים ל-4 מנות:

2 כפות שמן בוטנים
1 כף קארי וייטנאמי צהוב
100 גרם לבבות דקל
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
3 בצלי שלוט קצוצים
2 בטטות חתוכות לקוביות
150 גרם אפונה
1.2 ליטר חלב קוקוס
3 כפות פיש-סוס וייטנאמי
1 כף סירופ דקלים
2 כוסות אורז
150 גרם פטריות שיטאקי יבשות
2 כפות מלח
כוסברה

אופן ההכנה:

- מחממים בסיר את שמן הבוטנים ומאדים את בצלי השאלוט עד לקבלת גוון זהוב.
- מוסיפים את קוביות הבטטה ולבבות הדקל ומאדים מספר דקות.
- על מחבת פסים מטגנים את קוביות חזה העוף ומסננים את השמן.
- מוסיפים לתבשיל את העוף, האפונה, חלב הקוקוס, פיש-סוס וסירופ דקלים ומבשלים כ-45 דקות.
- להכנת האורז: משרים את הפטריות במים פושרים כ-30 דקות ולאחר מכן חותכים אותן לקוביות.
- שוטפים את האורז היטב ומעבירים אותו לסיר. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, קוביות הפטריות ו-2 כפות מלח ומבשלים עד לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות.
- מגישים את האורז עם תבשיל העוף ומקשטים בכוסברה קצוצה.

באדיבות "מיכל - קפה ליד הבית", רודצקי 15, רמת אביב.

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.