אגרול עם ירקות

 
 
עודכן 06:47 29/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

בצק אורז דקיק במילוי גזר, בצל, פטריות ואטריות ובליווי רוטב חמוץ מתוק

 
 
 
 
 
למילוי:
אטריות שעועית מושרות במים
גזר חתוך לגפרורים
בצל ירוק חתוך
מלפפונים חתוכים
חבילת פטריות שיטאקי
ס"מ גי'נג'ר קצוץ דק
דפי אורז
עלי נענע
עלי כוסברה

לרוטב:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון
רבע כוס מים
2 שיני שום
מעט צ'ילי טרי קצוץ דק
2 טבעות אננס משומר קצוצות
פלפל
שמן שומשום
עלי חסה אייסברג שלמים
מעט בוטנים קצוצים

אופן הכנה:
- חותכים את הירקות לגפרורים
- מרככים את האטריות במים חמים
- טובלים את דפי האורז במים חמים, פורשים על מגבת
- שמים בפנים אטריות וירקות, ומגלגלים בדפי האורז
- מערבבים את חומרי הרוטב ביחד בקערה
- מערבבים את חומרי המטבל ביחד
- מניחים את האגרול בתוך עלי אייסברג, מפזרים מעל בוטנים קצוצים וטובלים ברוטב

לוח המרת מידות ומשקל
 
עוד כתבות במדור אהרוני ברגע - יום א`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.