פסטה עם כדורי בשר ברגע

 
עודכן 08:21 30/11/2009
אוריה גבע

מבשלים רוטב עגבניות וציר בקר חורפיים, מקפיאים, וכשהרעב מגיח -מכינים פסטות נפלאות תוך כמה דקות

 
 
 
 
 

כדורי הבשר שלי הם, באחריות, הכי טעימים בעולם. הכל בזכות תוספת נדיבה של גבינת פרמזן, שמעמיקה את הטעמים של הבשר ומעשירה את רוטב העגבניות. אם אין לינגוויני, אפשר להכין עם ספגטיני.

חומרים ל-4 מנות:

2 -½2 כוסות רוטב עגבניות חורפי (ראו מתכון)
1 חבילה (500 גרם) לינגוויני
לכדורי הבשר:
1/2 ק”ג בשר בקר טחון
1 ביצה
3 שיני שום קצוצות דק
1 כף נדיבה חרדל דיז’ון גרגרים
1/2 כוס גבינת פרמזן איכותית מגוררת
1/4 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1 כוס תערובת עלי בזיליקום, מיורן ותימין טריים וקצוצים
להגשה:
גבינת פרמזן איכותית מגוררת

אופן הכנה:

- מכינים את כדורי הבשר: מערבבים את כל החומרים בקערה ויוצרים כדורים קטנים.
- מביאים רוטב עגבניות לרתיחה בסיר רחב. מנמיכים להבה לבעבוע עדין ומוסיפים את כדורי הבשר. מטלטלים בעדינות את הסיר, כך שכדורי הבשר יתכסו ברוטב, מכסים ומבשלים 10 דקות על אש גבוהה.
- מכינים את הפסטה ומגישים: מרתיחים מים בסיר נוסף ומבשלים פסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- מערבבים את הפסטה בעדינות לתוך הרוטב ומגישים עם פרמזן.

עוד מתכוני פסטה במדור >>

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.