לביבות תירס של אהרוני

 
 
עודכן 14:19 08/12/2009
אוכל נענע 10

יריית הפתיחה של מתכוני החג עם מתכון ללביבת תירס של אהרוני, בתוספת כוסברה, פלפלים אדומים ובצל ירוק

 
 
 
 
 

חומרים:

תרסיס שמן/ שמן
1 בצל אדום קצוץ דק
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 פלפל אדום חריף טרי, מנוקה מחרצנים, קצוץ דק
3 כוסות גרגירי תירס קפוא
חצי כוס כסוברה קצוצה
3 בצלים ירוקים
1 כף סוכר
3 ביצים
1 כוס קמח תופח
1/2 כוס פרורי לחם
1 כוס חלב
מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן הכנה:

- מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה. התערובת צריכה להיות נוזלית מעט.
- משמנים מחבת טפלון רחבה ומחממים מעט.
- יוצקים את התערובת עם מצקת קטנה אל המחבת החמה, מטגנים כמה דקות עד שהחלק התחתון שחום, והעליון יציב.
- הופכים את הלביבה על צידה השני ומטגנים עוד כשתיים-שלוש דקות.

באדיבות ישראל אהרוני בהשראת תרסיס "שמן פאם קנולה"

 
עוד כתבות במדור מתכונים לחנוכה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.