סופלה שוקולד

 
הכושי ממש לא עשה את שלו
הכושי ממש לא עשה את שלו צילום: יח``צ
 
עודכן 10:43 07/12/2009
אוכל נענע 10

לפני שנוכל להסתייע בטכנולוגיה שתעביר לכם גם את הריח, קבלו מתכון לסופלה שוקולד מתוק מתוק, באווירה חורפית וגשומה

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 ביצים בטמפרטורת החדר
200 גר' חמאה
180 גר' סוכר
130 גר' קמח
300 גר' שוקולד

אופן הכנה:

- מקציפים בקערה את הביצים עם הסוכר עד שישלש את נפחו ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי הקצפה.
- ממיסים את השוקולד והחמאה על סיר אדים כפול ומוסיפים לקערה עם קצף הביצים.
- מוזגים 3/4 גובה ואופים ב- 180 מעלות חום כשבע דקות.
- ניתן להוסיף לבלילה שוקולד לבן לפני האפייה.
- מגישים חם.

המתכון באדיבות קונדיטוריית "נוגטין"

לוח המרת מידות ומשקל >>
עוד מתכונים במדור מתוקים >>

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.