ספינג'

 
סופגניה מרוקאית
סופגניה מרוקאית צילום: יח``צ
 
עודכן 14:19 08/12/2009
אוכל נענע 10

הגירסה הצפון אפריקאית לסופגניות. מינימום חומרי גלם ומקסימום תוצאה שמספיקה ל-35 יחידות

 
 
 
 
 

חומרים:

1 ק''ג קמח
50 גרם שמרים (שקית שמרית)
4 כוסות מים פושרים
1 כפית שטוחה של מלח
שמן קנולה לטיגון עמוק
להגשה: קערית סוכר

אופן הכנה:

- מחברים למיקסר את וו הלישה ומערבלים את הקמח והשמרים עם 2 כוסות מים פושרים.
- מוסיפים בהדרגה עוד 2 כוסות מים. מוסיפים את המלח ומערבלים כ – 10 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח שעתיים. מקציפים שוב, ומתפיחים שעה נוספת.
- בסיר, מחממים שמן לטיגון עמוק. מרטיבים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק רך, עושים בו חור במרכז כמו בייגלה, ומכניסים לשמן החם. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
- מוציאים למסננת על נייר סופג, עד גמר טיגון כל הסופגניות.
- מגישים חם, טובלים בקערית הסוכר, ונהנים מכל ביס. לצד כוס תה עם נענע.

לומ המרת מידות ומשקל >>
מתוך "פרווה" בהוצאת "אורנית"

 
עוד כתבות במדור מתכונים לחנוכה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.