צ'ורוס

 
עודכן 14:19 08/12/2009
אוכל נענע 10

סופגניות ארוכות ודקות מצופות סוכר, חמות ישר מהטיגון, קריספיות ונימוחות בפה, עם טעם של עוד

 
 
 
 
 

מצרכים ל -30 יחידות:

מתיקות דרום אמריקאית
מתיקות דרום אמריקאית צילום: יח"צ

100 גר' מרגרינה בטעם חמאה
1 כוס מים
½ כפית מלח
¼ 1 קמח
3 ביצים
1 כוס סוכר
שמן קנולה לטיגון

אופן הכנה:

- בסיר נירוסטה מביאים לרתיחה את המים, המלח והמרגרינה עד להמסה. מוסיפים את הקמח, מנמיכים את האש, ומערבבים היטב עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
- מצננים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה. מערבלים במיקסר ידני ומבליעים בבצק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק, מעבירים את הבצק לשק זילוף עם פייה משוננת בקוטר ½ 1 ס"מ.
- מזלפים לשמן החם רצועות באורך 15 ס"מ, חותכים את הרצועה במספריים, מטגנים כמה רצועות יחד עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים על נייר סופג עד גמר הטיגון.
- זורים את הסוכר על שקית ניילון לכל אורכה, מגלגלים את הצ'ורוס בסוכר ומגישים מייד.

לוח המרת מידות ומשקל >>
מתוך "פרווה" בהוצאת "אורנית"

 
עוד כתבות במדור מתכונים לחנוכה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.