לביבות ירק

 
בריאות מן הטבע
בריאות מן הטבע צילום: יח``צ
 
עודכן 14:19 08/12/2009
אוכל נענע 10

מתכון ללביבות ירק עם נגיעות של גבינת קשקבל. לגזור ולשמור גם לימי חול

 
 
 
 
 

מצרכים:

400 גר' גבינת קשקבל כבשים
180 גר' עלי תרד
רבע צרור פטרוזיליה
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
8 כפות קמח
2 חלמוני ביצה
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

- חולטים את עלי התרד במים רותחים לדקה, ומעבירים למים צוננים להפסקת הבישול ושמירה על הצבע הירוק.
- קוצצים גס את עלי התרד והפטרוזיליה הטרייה
- מגרדים את הגבינה גרירה גסה
- מערבבים את יתר החומרים עם העלים והגבינה לתערובת אחידה ומניחים לנוח במשך חמש דקות.
- בעזרת כף עמוקה מכינים לביבות עבות ומטגנים בשמן בחום בינוני עד שמזהיב משני הצדדים.

לוח המרת מידות ומשקל >>
באדיבות השף ירון אטלי ממעדניית משפחת ששון ברחובות

 
עוד כתבות במדור מתכונים לחנוכה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.