פפאנש

 
מרומניה באהבה
מרומניה באהבה צילום: יח``צ
 
עודכן 14:19 08/12/2009
אוכל נענע 10

סופגניית גבינה רומניות מטוגנות, בעיטור קונפיטורת דובדבנים ושמנת חמוצה

 
 
 
 
 

חומרים לשמונה סועדים:

1/2 ק"ג גבינת טוב טעם 0% שומן
300 גרם קמח תופח
2 חבילות סוכר וניל
קורט מלח
4 ביצים
כף תמצית וניל
כף תמצית רום
קונפיטורת דובדבנים
גבינת שמנת של פעם 27% שומן
שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:

- מפוררים בגסות את הגבינה בקערה עמוקה. מוסיפים קורט מלח, תמצית וניל, תמצית רום ו- 4 ביצים.
- מקפלים הכול בעדינות ומוסיפים כ- 200 גרם קמח. ממשיכים לקפל בעדינות עד יצירת בלילה גסה
  (רצוי שיוותרו גושים של גבינה בבצק לטובת הטקסטורה הסופית).
- בודקים את רמת הדביקות ומוסיפים קמח לפי הצורך עד שמגיעים לבצק דביק ולא נוזלי.
- מוסיפים את סוכר הווניל, מערבבים פעם אחרונה ומעבירים לתפיחה במקרר למשך כ- 4 שעות
  בכלי מכוסה בניילון נצמד.
- לאחר התפחה, בוצעים כדורי בצק בגודל של כדור טניס ומעבירים לציפוי בכלי עם קמח. לאחר מכן, מכדררים את הבצק ויוצרים בעזרת האגודל חור   

  במרכז. מעבירים לצלחת וחוזרים על הפעולה.
- בנוסף, מכינים כדורים קטנים בגודל של כדור פינג פונג שישמשו כמכסים לפפאנש.
- מעבירים את הפפאנש לטיגון בשמן עמוק רותח על אש הכי קטנה שיש לטיגון איטי עד הזהבה (כ- 7
דקות על כל צד).
- להגשה, מניחים על צלחת יחידת פפאנש, במרכז החור מניחים כדורון מטוגן ומעטרים בנדיבות בשמנת חמוצה וקונפיטורת דובדבנים.

לוח המרת מידות ומשקל >>
באדיבות מסעדת "חיים נלו"

 
עוד כתבות במדור מתכונים לחנוכה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.