סופגניות צ'כיות

 
כשהיא מוכנה היא תשקע מטה
כשהיא מוכנה היא תשקע מטה צילום: יח``צ
 
עודכן 14:19 08/12/2009
אוכל נענע 10

מתכון לפרי דמפלינג, סופגניה צ'כית בתוספת קינמון ונגיעות אגוז מוסקט ומשמשים

 
 
 
 
 

מרכיבים:

1.3/4 גרם תפוחי אדמה
1/3 ק"ג קמח
2 ביצים
12 גרם חמאה מומסת
כפית מלח
נגיעה של אגוז מוסקט
משמשים
קינמון לפי הטעם
קובית סוכר

אופן הכנה:

- את תפוחי האדמה מבשלים, קולפים ומגרדים יום לפני הכנת המנה להוצאת כל הנוזלים.
- מערבבים בתוך קערה, קמח, ביצים, חמאה, מלח, אגוז מוסקט ותפוחי אדמה.
- לשים את התערובת היטב עד לקבלת עיסת בצק. מעבירים את הבצק למשטח ישר ומקומח.
- משטחים את הבצק לעובי של 1 ס"מ וחותכים לריבועים של 3*3.
- שוטפים את המשמשים, חוצים אותם לחצי, מוציאים את הגרעין ובמקומו ממלאים סוכר. סוגרים את המשמשים ומניחים על ריבוע הבצק.
- סוגרים את הבצק ומהדקים.
- מביאים סיר עם מים ומעט מלח לרתיחה. מוסיפים את הדמפלינג שיצרנו כשהם צפים. מזיזים מעט את הסיר בזמן הכנתם כדי שהם לא ידבקו אחד לשני. - כשהדפלינג מוכנים הם צוללים למטה.
- מגישים את הדמפלינג כשהוא חם, חתוך באמצע עם מעט קינמון מעל.

לוח המרת מידות ומשקל >>

באדיבות מסעדת "פראג הקטנה"

 
עוד כתבות במדור מתכונים לחנוכה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.