עוגת שמרים

 
מתוק לסופ``ש
מתוק לסופ``ש צילום: יח``צ
 
עודכן 08:40 10/12/2009
מיקי שמו

מיקי שמו מכין אותנו לאירוחי הסופ"ש עם עוגת שמרים במילוי מרנג קפה ואגוזי מלך, שתעשה לנו מתוק בלב

 
 
 
 
 

רשימת חומרים לבצק:

6 כוסות קמח (700 גר')
25 גר' שמרים טריים (שמרית- 1/2 חבילה)
250 גר' חמאה בטמפ' החדר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר (100 גר')
1 כוס יוגורט
3 חלמונים

אופן ההכנה:
- לשים את כל המצרכים 3 דקות במהירות איטית ועוד 4 דקות במהירות בינונית.
- עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.

מילוי:

3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 כפית קפה נמס + 2 כפות אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס

אופן הכנת המילוי :
מקציפים לקצף יציב.

אופן ההכנה :

- מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים .
- כל חלק מרדדים לעובי עד 1/2 ס"מ.
- מורחים עליו את המרנג וחותכים ל- 4 פסים צרים ומלבניים ומניחים אחד ע"ג השני.
- מתפיחים 1/2 שעה.
- אופים ב- 170C כ- 35 דקות.
- בוזקים אבקת סוכר לדקורציה.

למדור "מתוק לו" של מיקי שמו >>
המדריך השלם לבצק שמרים >>
לוח המרת מידות ומשקל >>

 
עוד כתבות במדור מתכוני העוגות של מיקי שמו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.