קבב אנטריקוט

 
לשפד ולהגיש
לשפד ולהגיש צילום: יח``צ
 
עודכן 06:44 12/12/2009
אוכל נענע 10

מתכון לקבב איכותי מנתח אנטריקוט בלווי צנוברים, פלפל חריף ובצל

 
 
 
 
 

חומרים ל -10 יחידות:

700 גר' אנטריקוט מבכירה
300 גר' בצל קצוץ
50 גר' צנוברים קלויים
חצי פלפל חריף קצוץ דק
8 גר' מלח
4 גר' פלפל שחור
גר' 4 כמון

הוראות הכנה:

לטחון את כל המרכיבים ולקבב למשקל של 100 גר'

הצעת הגשה:
על שיפוד יקיטורי ולהגיש עם טחינה איכותית


המתכון באדיבות מסעדה "MeatBar"

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.