מרק תירס

הדפס
 
כמה פשוט כמה טעים
כמה פשוט כמה טעים צילום: flickr-virtualern
 
עודכן 07:37 15/12/2009
אוכל נענע 10

5 דקות של הכנה, 4 מצרכים ויש לכם מרק תירס עם נטיפי ביצים שיחמם אתכם בימים הגשומים

 
מצרכים:
5-6 כוסות מים
1 תירס מקופאסת שימורים (או שקית גרעיני תירס קפואים)
3 כפות עמילן תירס (קורנפלור)
2 ביצים
1 כף אבקת מרק עוף

אופן הכנה:
- שמים את המים בסיר ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את גרעיני התירס ואבקת המרק ומבשלים כ-10 דקות (ניתן לרסק חלק מגרעיני התירס בעודם בתוך המרק ע"י בלנדר ידני)
- מוסיפים את הקורנפלור (מהול במעט מים) למרק, מפלפלים וממליחים
- מערבבים היטב את הביצים בצלחת קטנה
- מזליפים את הביצים למרק בזילוף עדין
- המרק מוכן כשנטיפי הביצים צפים למעלה

* ניתן להוסיף בסיום הבישול בצל ירוק חתוך לטבעות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.