לביבות תפוחי אדמה ולביבות בטטה

הדפס
 
 
עודכן 07:44 16/12/2009
אהרוני, ערוץ 10

הן פריכות, נזללות במהירות וטעימות בטרוף, קבלו את הנסיכות של חנוכה - לביבות תפוחי אדמה מתובלות ולביבות בטטה נימוחות

 
לביבות בטטה

מצרכים:
1 ק"ג בטטות אפויות וקלופות
4 כפות סירופ מייפל
1 כף גינג'ר טרי קצוץ דק
1 כוס וחצי קמח
3 ביצים
חמאה לטיגון

אופן הכנה:
- מרסקים את הבטטות למחית חלקה
- מערבבים עם כל שאר החומרים לתערובת אחידה, מכסים בניילון נצמד ומקררים שעה
- מחממים חמאה במחבת טפלון, יוצקים כף גדושה מהבלילה ומטגנים משני הצדדים כשתי דקות מכל צד
- מגישים עם שמנת חמוצה
 
תענוג אמיתי - לביבות תפוחי אדמה
תענוג אמיתי - לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה

מצרכים:
1 ק"ג תפוחי אדמה אפויים
כוס קמח תופח
4 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס
כף טימין
חצי כוס שמנת מתוקה
חצי כוס פטרוזיליה
30 גרם חמאה מומסת

אופן הכנה:
- מועכים את תפוחי האדמה. מערבבים עם שאר החומרים לתערובת אחידה
- מחממים שמן זית במחבת טפלון ומטגנים כמות קטנה מהתערובת בכל פעם
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.