אננס מטוגן בבלילת בצק

 
 
עודכן 07:44 16/12/2009
אהרוני, ערוץ 10

מגוונים את החג עם קינוח מופלא של אננס מטוגן בבלילת בצק ורוטב שוקולד ליד

 
 
 
 
 
מצרכים:
1 קופסת טבעות אננס מסוננת

לבצק:
2 כוסות קמח תופח
2 כפות שמן
3 ביצים מופרדות
1 כף אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
כוס וחצי בירה

אופן הכנה:
- מקציפים את החלבונים לקצף רך
- מערבלים יחד את כל חומרי הבצק, מוסיפים בזהירות את הקצף
- טובלים את טבעות האננס בקמח, טובלים בבלילה, כך שתהיינה מצופות היטב ומכניסים לשמן עמוק וחם
- מטגנים להשחמה יפה, מסננים ומספיגים בנייר סופג
- מפזרים מעל אבקת סוכר או מכינים רוטב שוקולד (ממיסים שוקולד, חלב ושמנת בכמויות שוות)
 
עוד כתבות במדור אהרוני בתנור - יום ד`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.