רושתי תפוחי אדמה עם נקניקיות מרגז

 
 
עודכן 07:44 16/12/2009
אהרוני, ערוץ 10

לביבת תפוחי אדמה גדולה ופריכה בליווי נקניקיות מרגז עם בצלים מזוגגים ושום

 
 
 
 
 
מצרכים:
4 תפוחי אדמה "דזירה" חתוכים בקולפן רצועות. מסוננים וסחוטים מעט
2 כפות קורנפלור
כף טימין
מלח
פלפל שחור גרוס
חמאה מזוקקת

אופן הכנה:
- מגרדים את תפוחי האדמה בפומפיה (בחלק הדק ביותר) סוחטים ומסננים מעט
- מערבבים עם הקורנפלור והתבלינים
- שמים חמאה מזוקקת במחבת טפלון, מכניסים פנימה את תערובת תפוחי האדמה (רק עד כדי כיסוי המחבת) מהדקים לכדי "פנקייק" דק
- מטגנים עד שהחלק התחתון שחום
- הופכים לצלחת הגשה, הופכים חזרה למחבת ומטגנים גם על הצד השני


נקניקיות מרגז עם בצלצלים ושיני שום

מצרכים:
6 נקניקיות מרגז לטיגון
12 בצלי פנינה קלופים
12 שיני שום קלופות
מעט שמן זית
כוס מרק עוף צח
1 כף טימין

אופן הכנה:
- שמים במחבת רחבה את השמן. מטגנים את הנקניקיות מסביב, משחימים יפה ומוציאים
- משחימים את הבצלים והשום יחד עם הטימין
- מוסיפים כוס מרק עוף צח ומבשלים עשרים דקות יחד, עד שלא נשארים נוזלים
- מחזירים את הנקניקיות למחבת לחימום וזיגוג
- מניחים את הנקניקיות עם הבצלים והשום על הרושתי, מפזרים מעל פטרזיליה קצוצה ומגישים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.