מרק כתום

הדפס
 
שילוב טעמים מנצח שיחמם אתכם בימים הגשומים
שילוב טעמים מנצח שיחמם אתכם בימים הגשומים צילום: דניאל לילה
 
עודכן 08:05 22/12/2009
אוכל נענע 10

מרק כתום קטיפתי מלא בויטמינים ונהדר לימות החורף הגשומים. כל שצריך לעשות הוא לבשל בטטות, גזרים, דלעת ובצל ולתבל כראוי, את השאר יעשו הטעמים העשירים של הירקות

 
מצרכים:
100 גרם חמאה
500 גרם כרישה
500 גרם גזר
500 גרם דלעת
500 גרם בטטה
500 גרם בצל
גרדת תפוז מתפוז אחד
2 כפות ליקר קואנטרו
1 ליטר מים
300 מ"ל שמנת מתוקה
פלפל לבן
מלח
חצי כפית אגוז מוסקט
4 ענפי טימין

אופן הכנה:
1. ממיסים את החמאה בסיר רחב ומוסיפים כרישה, גזר, בטטה ובצל ומאדים למשך 10 דקות
2. מוסיפים את הדלעת וגרדת התפוז וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות
3. מוסיפים את הנוזל ומבשלים עד לריכוך מלא, טוחנים בעזרת מעבד מזון
4. מחזירים לסיר על להבה נמוכה, מוסיפים את השמנת, הליקר והתבלינים למשך 10 דקות ומגישים
• מומלץ להקרים את המרק בתנור ביתי בחום עליון בלבד

המתכון באדיבות דודו גרינברג מ"מכללת השף" - רשת ארצית ללימוד מקצועות הבישול והאירוח

לוח המרת מידות ומשקל>>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.