שניצל עם פירה

 
פשוט להתאהב
פשוט להתאהב צילום: יח``צ
 
עודכן 07:12 21/12/2009
שף שחר ברנע, קפה נואר

כל מי שאכל בקפה נואר התאהב במנה הזו. השניצל דק דק ופריך, הפירה קטיפתי ועשיר והשילוב ביניהם הוא התגלמות השלמות

 
 
 
 
 
מתכון ל - 6 מנות

לשניצל:
1 ק"ג חזה עוף נקי משוטח דק מאוד (חתוך ל-6 מנות)
1 שקית פירורי לחם
מלח ופלפל שחור גרוס
4-3 ביצים טרופות
1 כף חרדל
קמח לקימוח
שמן לטיגון עמוק

לפירה:
1 ק"ג תפוחי אדמה מזן "דזירה" קלוף וחתוך גס
1 בטטה (בערך 200 גרם) קלופה וחתוכה גס
1 ראש שום לא קלוף
2 כפות שמן זית
60 גרם חמאה
מלח ופלפל לבן
מעט אגוז מוסקט מגורר או טחון
1 כוס חלב

אופן הכנה:
- מכינים את הפירה: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מניחים יריעה של רדיד אלומיניום על תבנית אפייה ומניחים עליה שום. מזלפים שמן זית, סוגרים את הרדיד ואופים כ-15 דקות, עד שהשום מתרכך. מצננים מעט ומקלפים.
- מבשלים תפוחי אדמה ובטטה עד שהם מתרככים. מסננים. מוסיפים את השום ואת שאר החומרים, מועכים במזלג ומערבבים.
- מכינים את השניצלים: מערבבים פירורי לחם עם מלח ופלפל. מוסיפים לביצים הטרופות חרדל ומערבבים. מקמחים את השניצלים. טובלים בביצה ובפירורי הלחם. מצפים היטב מכל הצדדים.
- מטגנים בשמן עמוק וחם עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד יחד עם הפירה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.