פרגיות ופטריות מוקפצות בטריאקי

 
עודכן 08:32 30/12/2009
רות אוליבר, על השולחן

ארוחת צהרים קלה וטעימה - פרגיות עסיסיות ברוטב מתקתק של טריאקי בליווי פטריות ואורז לבן שסופג את כל הטעמים

 
 
 
 
 
לצד אורז לבן או כשיפוד על מצע של סלט ירוק
לצד אורז לבן או כשיפוד על מצע של סלט ירוק צילום: דניאל לילה
4 מנות • 20 דק’ הכנה

מצרכים:
8-6 פרגיות (ירכי עוף ללא עצם) חתוכות גס
3 כפות שמן קנולה
3 שיני שום קצוצות
1 סלסילה פטריות שיטאקי או פורטובלו חתוכות לרבעים
1/2 כוס רוטב טריאקי מוכן

אופן הכנה:
- מחממים מחבת. מוסיפים שמן ושום, מטגנים דקה ומוסיפים פטריות. מקפיצים 3-2 דקות.
- מוסיפים פרגיות ומקפיצים עוד כ-5 דקות (עד שהנתחים עשויים). מוסיפים טריאקי, מבשלים 3-2 דקות, מסירים מהאש ומגישים.

הצעת הגשה:
• מניחים אורז בקערה ומסדרים עליו את הפרגיות עם הפטריות.
• משפדים את הנתחים ומגישים על סלט ירוק או על סלסה של פירות.

מתכוני בשר נוספים >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.