עוף עם פירות יבשים

 
בקרוב ט``ו בשבט
בקרוב ט``ו בשבט צילום: יואב גולדברג
 
עודכן 09:03 05/01/2010
אוכל נענע 10

פילה עוף בתוספת שזיפים ומשמשים מיובשים, אגוזים וקוביות גזר חלוט ברוטב יין אדום והדרים

 
 
 
 
 

מתכון ל-4 אנשים:

40 מ"ל שמן זית
300 גרם טבעות בצל
400 גרם קוביות גזר חלוטות
750 גרם פילה עוף טרי, כל יחידה חתוכה ל-3
200 גרם שזיפים מגולענים, חתוכים לחצי
150 גרם משמש מיובש חתוך לרצועות
300 מ"ל יין אדום
500 מ"ל מיץ תפוזים
50 גרם סילאן
1 כפית משחת ציר בקר

הוראות הכנה:

- לטגן בשמן זית את טבעות הבצל, הגזר ונתחי פילה העוף.
- להוסיף את הפירות המיובשים.
- להוציא את כל הרכיבים לקערה בצד, ועל אותו מחבת לשים את היין, מיץ התפוזים, הסילאן וציר הבקר.
- לתת לרוטב לרתוח עד שהוא מצטמצם בחצי לפחות.
- להוסיף חזרה את כל הרכיבים לתוך הרוטב, לבשל כדקה נוספת, לתקן מלח ופלפל ולהגיש.
- מומלץ להגיש על פירה תפו"א חם.

המתכון באדיבות נדב מרום ורמו אזולאי ל"קפה גרג".
לוח המרת מידות ומשקל >>
פרגיות מוקפצות ברוטב טריאקי >>
תבשיל עוף בקארי >>
עופיונים ממולאים >>

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.