עוגת פרג

 
 
עודכן 09:42 07/01/2010
שף בהפתעה, ערוץ 10

דודו אוטמזגין מכין לכם עוגת שמרים רכה במילוי של פרג ופירורי ביסקוויטים שהולכת נהדר לצד הקפה או התה של הבוקר

 
 
 
 
 
מצרכים לבצק:
4 כוסות קמח (500 גרם)
1 חבילה חמאה (200 גרם)
1/3 כוס סוכר (75 גרם)
2 ביצים
3 כפות מים (30 מ"ל)
1/2 כוס חלב (100 מ"ל)
קורט מלח
25 גרם שמרים

למילוי:
1/2 כוס חלב (100 מ"ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
20 גרם חמאה
3 כוסות פרג טחון (300 גרם)
1/2 כוס פירורי ביסקוויט (50 גרם)
1/2 גרידת לימון

אופן הכנה למילוי:
1. מרתיחים את החלב עם הסוכר והחמאה.
2. מוסיפים את הפרג , פירורי הביסקוויטים ו- 1/2 גרידת לימון ומקררים.

אופן הכנה לבצק:
1. מכניסים לתוך קערת מעבד מזון את החלב, מים, סוכר, מלח, חמאה וביצים. לאחר מכן מוסיפים את הקמח והשמרים.
2. לשים עם וו לישה כ- 7 דקות.
3. מוציאים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומניחים 24 שעות במקרר.
4. לאחר המנוחה מחלקים את הבצק לכדורים של 300 גרם כל אחד.
5. מורחים את המילוי ויוצרים את עוגת השמרים.
6. מורחים ביצה.
7. אופים בתנור ב- 180 מעלות במשך 20 דקות.

בצק שמרים - המדריך המלא. טיפים + מתכונים >>
הקינוחים של דודו אוטמזגין >>
שף בהפתעה עם ניר צוק >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.