מתכון: אורז גלילי בתוספת בשר בקר

 
 
עודכן 09:14 13/01/2010
אוכל נענע 10

אורז עשיר בליווי בשר בקר בתוספת שום, פטרוזיליה, צנוברים ותבלון גלילי

 
 
 
 
 

חומרים ל-4 מנות:

תבלין בוסתן גלילי לעוף בשר וגריל
2 כוסות אורז (רצוי אורז יסמין)
1/2 קילו בשר בקר טחון גס
1 בצל
2 שיני שום פרוסות
רבע כוס צנוברים ושקדים חתוכים
6 כפות שמן זית
כף מלח
פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

- מטגנים במחבט את הבצל עם 4 כפות שמן זית. מוסיפים את השום, השקדים והצנוברים ל-4 דקות ומערבבים כל כמה שניות. מוסיפים בשר, מלח, פלפל שחור ואת תבלין הבוסתן. מקפיצים תוך כדי ערבוב עד שהבשר כמעט מוכן.
- בסיר נפרד מטגנים קלות 2 כפות שמן זית ושתי כוסות אורז. מוסיפים את תבלין הבוסתן והבשר ומערבבים.
- מוסיפים ארבע כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה. מבשלים 6 דק' על אש גבוהה, מכבים ומניחים בצד לחצי שעה. להגיש עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

באדיבות השף לירז קריספין, ל"בוסתן אברהם"


קציצות בשר ואורז >>
אורז ירוק בוכרי >>
פילאף אורז ואטריות >>
אורז פרסי אפוי >>

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.