מתכון למוס שוקולד תפוז

 
 
עודכן 09:43 14/01/2010
מיקי שמו

מיקי שמו מקבל את הסופ"ש עם מוס שוקולד ותפוז איכותי שכיף לארח איתו

 
 
 
 
 

מתכון בסיס ספונג' שוקולד:

4 ביצים מס' 1
1/3 כוס סוכר
2/3 כוס קמח
קורט מלח
2 כפות שמן
1/4 כפית א.אפיה
1 כף קקאו

אופן הכנה:

- מקציפים: ביצים, סוכר ומלח עד לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים בתנועת קיפול קמח וא.אפיה ובסוף את השמן.
- מכינים שני בסיסים ואופים ב-170 מעלות עד שהקיסם יבש.

רשימת חומרים למוס שוקולד:

250 גר' שוקולד מריר
3 מיכלי שמנת מתוקה
2 כפות גרנד מרינייר
1/2 תפוז סחוט

אופן ההכנה:

- מכינים גאנש מ-250 גר' שוקולד מריר + מיכל וחצי שמנת מתוקה, מצננים בטמפ' החדר
  עד "חום שפתיים".
- מקציפים מיכל וחצי שמנת מתוקה +2 כפות גרנד מרינייר +1/2 תפוז סחוט לקציפה רכה
  ומקפלים את הגאנש שהתקרר פנימה.

הרכבה:

בסיס ספונג'
קרם שוקולד וגרנד מרינייר
בסיס ספונג
קרם שוקולד וגרנד מרינייר
ציפוי + תלתלי שוקולד לבן /חלב

לוח המרת מידות ומשקל >>

קינוחים נוספים של מיקי שמו:
טורט שוקולד >>
כדורי שוקולד >>
עוגת שמרים >>
טורט מוס שוקולד >>

 
עוד כתבות במדור מתכוני העוגות של מיקי שמו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.