מתכון: פלפל ממולא קציצות דג

 
עונג שבת
עונג שבת צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages
 
עודכן 06:57 15/01/2010
צביה אלנקרי, על הבוקר, ערוץ 10

סבתא צביה פותחת את הבוקר עם מתכון אסלי של פלפל ממולא קציצות דג. את כל היצירה ניתן להניח על מצע חומוס גרגירים וליהנות מכל רגע

 
 
 
 
 

חומרים:

פלפלים אדומים

קציצות:
חצי קילו דג נסיכת הנילוס קצוץ דק
1 כוס כוסברה
חצי כוס פטרוזיליה
1 כפית שמיר
5 שיני שום כתושות
2 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
צ'ילי אדום קצוץ דק
2 כפיות כמון
מלח
פלפל שחור
פפריקה

להכנת הפלפלים הממולאים:
- לערבב את כל החומרים ביחד.
- לחצות פלפלים אדומים לשניים, לנקות מגרגירים ולמלא את הפלפלים בקציצות. לקמח ולטגן משני הצדדים.

רוטב:
להשרות חומוס לילה שלם
1.5 עגבניות קצוצות
חצי גמבה אדומה
פלפל אדום חריף קצוץ דק
חצי לימון פרוס
שני פלפלים יבשים
4 שיני שום
1 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית כמון
מלח
פפריקה

אופן הכנה:

- לטגן שמן בסיר, לשים את החומוס ועליו להוסיף את כל החומרים ולהוסיף קצת מים.
- להשאיר על האש כ-15 דקות ולהוסיף את הפלפל הממולא.
- להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות.

 

בשלניות המעוניינות להתארח באולפן ולהביא מתכונים לשבת, מוזמנות לכתוב ל-boker@nana10.co.il

 
עוד כתבות במדור מתכוני דגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.