עוגת פאדג' שוקולד

 
המחמאות שתקבלו עליה שוות כל דקה של הכנה
המחמאות שתקבלו עליה שוות כל דקה של הכנה
 
עודכן 18:04 14/01/2010
שף בהפתעה, ערוץ 10

דודו אוטמזגין מפנק אתכם עם עוגת שוקולד דחוסה עם מוס שוקולד לבן שתקצור אינספור מחמאות

 
 
 
 
 
מצרכים לפאדג':
6 חלבונים
6 חלמונים
350 גרם שוקולד מריר
חבילה וחצי חמאה (300 גרם)
1 כוס סוכר (200 גרם)

מצרכים למוס:
2 מיכלים שמנת להקצפה 32% (500 מ"ל)
150 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה לפאדג':
1. ממיסים את החמאה.
2. מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב עד להמסה.
3. מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד המומס.
4. מקציפים במעבד מזון את החלבונים עם הסוכר.
5. מוסיפים את השוקולד בתנועות קיפול לחלבון המוקצף.
6. יוצקים את התערובת לתבנית קפיץ קוטר 26.
7. אופים בתנור בטמפ' של 170 מעלות במשך 45 דקות.
8. מוציאים ומקררים למשך 6 שעות לפחות.

אופן ההכנה למוס:
1. מרתיחים 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה.
2. לאחר הרתיחה מוסיפים 150 גרם שוקולד לבן ומקררים למשך 24 שעות.
3. לאחר הקירור מקציפים את תערובת השוקולד המומס עם 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה.
4. יוצקים על תחתית הפאדג' ומקשטים.

הקינוחים של דודו אוטמזגין >>
שף בהפתעה עם ניר צוק >>
 
עוד כתבות במדור שף בהפתעה - הקינוחים של דודו אוטמזגין
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.