מתכון לקאפקייק

 
 
עודכן 09:56 21/01/2010
לילך גרמן

אצלנו קוראים לזה מאפינס, לאמריקאים יש את הקאפקייק בתוספת שוקולדים נימוחים ומענגים

 
 
 
 
 

הקאפייק שוקולד הזה כ"כ עשיר בטעמי שוקולד , שלא נחוץ לו כלל זיגוג. השילוב המושחת של שלושת סוגי השוקולד: המריר, הלבן והחלב מענג במיוחד, ולכן כדאי להכין אותו לאירועים מיוחדים או במתנה למי שבאמת מכור לשוקולד.

מרכיבים לקאפקייק (12 יחידות):
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
125 גרם סוכר
2 כוסות קמח
2 ביצים

1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
50 גרם שוקולד מריר משובח שבור לקוביות
2 כפות שמנת מתוקה
40 גרם שבבי שוקולד צ'יפס לבן
40 גרם שבבי שוקולד צ'יפס מריר
40 גרם שבבי שוקולד צ'יפס חלב

אופן הכנה:
- ממיסים את 50 גרם שוקולד המריר עם השמנת המתוקה על אמבט אדים תוך כדי ערבוב עד שנמס לחלוטין. להסיר מהאש ולקרר קלות.
- במיקסר מעבדים את החמאה והסוכר לתערובת חלקה, מוסיפים את הביצים אחת אחת. מנפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה.
- מוסיפים את הקמח בהדרגתיות לתערובת הביצים כשהמיקסר על מהירות נמוכה, ואת השוקולד המומס ומערבבים עד שהמסה אחידה, לבסוף מוסיפים

  את שבבי השוקולד צ'יפס.
- יוצקים את הבלילה למנג'טים עד 2/3 המנז'ט ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 18 דקות.
- כשהקאפקייק מוכנים מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין.

 

המתכון באדיבות לילך גרמן, בעלת קייטרינג לילך

לוח המרת מידות ומשקל >>
עוגיות שוקולד צ'יפס >>
סופלה שוקולד >>
עוגת וולקנו של אהרוני >>

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.