מתכון לגולאש ביתי

 
ניחוחות של חורף
ניחוחות של חורף צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages
 
עודכן 06:45 22/01/2010
ברכה כהן, תכנית הבוקר

ברכה כהן מגלה לנו אחד מסודות המטבח הכמוסים שלה - מתכון ביתי וחורפי של גולאש מבשר עגל, בתוספת תפו"א, פפריקה אדומה וכוסברה

 
 
 
 
 

חומרים:

1.5-2 ק"ג בשר עגל
1 בצל גדול
5- 6 שיני שום
1 חבילת כוסברה
2 עגבניות
3- 4 תפו"א
פפריקה אדומה
פלפל שחור

אופן הכנה:

- מכשירים את הבשר, שמים בסיר גדול על הגז עד לרתיחה, שופכים את המים, שוטפים את הבשר ושמים בצד.
- לוקחים סיר אחר, מטגנים בצל ושום בשמן קנולה על אש קטנה עד שמשחימים.
- בינתיים חותכים דק את הכוסברה והעגבניות, וחוצים את תפו"א.
- מכניסים את הבשר לסיר עד שהוא הופך אדום ומתבלים בפפריקה ובפלפל.
- מוסיפים את העגבניות, הכוסברה ותפו"א לסיר על אש גדולה, מערבבים וסוגרים את המכסה.
- משאירים על הגז, מידי פעם מערבבים, ובינתיים כל הטעמים מתבשלים.
- כשהבשר משחים והעגבניות מתרככות עד כדי מעיכה - מוסיפים מים רותחים כך שיכסו הכל.
- שמים על אש גבוהה למשך 2 דקות וסוגרים את המכסה. אחרי 2 דקות סוגרים את האש ומשאירים את התבשיל מכוסה.
- למנה זו מוסיפים תוספת לבחירה: אורז, שעועית עוד.

הממולאים של צביה אלנקרי >>

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.