פחזניות

 
 
עודכן 09:44 28/01/2010
שף בהפתעה, ערוץ 10

הן רכות ואווריריות ומלאות בקצפת ומכינים אותן ממש בכמה דקות. אם תוסיפו להן רוטב שוקולד או גלידת וניל תקבלו קינוח מענג במיוחד. דודו אוטמזגין עם מנה אחרונה מפנקת

 
 
 
 
 
חומרים לבצק:
כוס חלב (200 מ"ל)
1/2 כוס מים (100 מ"ל)
כף סוכר
1 חבילה חמאה (200 גרם)
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 1/3 כוסות קמח (220 גרם)
6 ביצים (220 גרם)

חומרים למילוי:
1 מיכל שמנת להקצפה 32% (250 מ"ל)
1/2 כוס חלב (100 מ"ל)
4 כפות פודינג (40 גרם)
2 כפות סוכר (20 גרם)

אופן הכנה לבצק:
1. מרתיחים את החמאה, המלח, הסוכר, המים והחלב.
2. לאחר הרתיחה מוסיפים את הקמח עד שהתערובת משתחררת מהדפנות.
3. מעבירים למעבד מזון עם גיטרה, מקררים מעט ומוסיפים את הביצה בהדרגה (ניתן גם בקערה אבל צריך לוודא שטורפים את הביצה במהירות לתוך הבלילה).
4. מזלפים עיגולים על נייר אפייה או דף סיליקון.
5. אופים בתנור שחומם מראש בטמפ' 180 מעלות בערך 18- 20 דקות.
6. מצננים.

להכנת המילוי:
1. מקציפים את השמנת עם החלב, הסוכר והפודינג עד שנוצר קרם מוקצף.
2. ממלאים שק זילוף עם צנתר חלק או משונן קטן ומזלפים בגב הפחזנית את הקרם.
3. לקישוט: מפזרים מעט אבקת סוכר
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.