מתכון לתבשיל בשר צוואר עגל

 
עודכן 06:25 29/01/2010
יהלומה רובין, על הבוקר

יהלומה רובין מחממת את הסופ"ש עם תבשיל תוניסאי של בשר צוואר עגל בתוספת רוטב אריסה מסורתי וחריף במיוחד

 
 
 
 
 

מצרכים:

ניחוחות של בית
ניחוחות של בית צילום: אילוסטרציה: jojomzz/flickr.com

בשר של צוואר של עגל
אריסה אדומה
אריסה ביתית - לטחון שום, כמון ופלפל ירוק חריף

אופן הכנה:

- חותכים את הבשר לקוביות גדולות, שמים קצת שמן בסיר ושמים את הבשר כשהשמן עוד קר.
- מבשלים על אש קטנה למשך שעתיים - שלוש, לבדוק מידי פעם שיש מספיק נוזלים.
- כשהנוזלים נגמרים, שמים כף אחת של אריסה אדומה, וכף אחת של אריסה ביתית.
- מבשלים עוד 5-10 דק' עם התבלינים ומכבים את האש.

עוד במתכוני מאמות מבשלות:
ברכה כהן עם גולאש ביתי >>
הממולאים של צביה אלנקרי >>

 
עוד כתבות במדור המאמות מבשלות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.