מתכון לעוגיות גרנולה שוקולד צ'יפס

 
הקפידו לשמור את העוגיות (אם נשארו כאלה) בצנצנת סגורה כדי שלא יאבדו מפריכותן
הקפידו לשמור את העוגיות (אם נשארו כאלה) בצנצנת סגורה כדי שלא יאבדו מפריכותן
 
עודכן 08:33 04/02/2010
אוכל נענע 10

הן שוקולדיות וממכרות ובעיקר נהדרות לצד הקפה של הבוקר. תוסיפו לזה את הגרנולה והקמח המלא והנה לכם תענוג מתוק בלי הרבה יסורי מצפון

 
 
 
 
 
דרגת קושי: קלה | חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | עד שהמנה מוכנה: 30 דקות

המצרכים (ל-50 עוגיות):
100 גר' שיבולת שועל
160 גר' סוכר חום דמררה
90 גר' קמח מלא
25 גר' אבקת קקאו
80 גר' אגוזי מלך קצוצים
100 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
‭1/2‬ כפית אבקת אפייה
‭1/2‬ כפית סודה לשתייה
‭1/4‬ כפית מלח דק
1 ביצה
150 גר' שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ

אופן הכנה:
‭.1‬ מחממים תנור ל‭170-‬ מעלות.
‭.2‬ מערבבים את כל החומרים יחד ויוצרים כדורים קטנים.
‭.3‬ משטחים כל כדור לצורה של עוגייה ואופים במגש גדול על גבי נייר אפייה (אין צורך לשמן).
4. אופים 12 דקות בדיוק, מוציאים את העוגיות ומקררים.

המתכון באדיבות אורן לוקסנבורג, שף מסעדת BARIBA

בחזרה לעולם השוקולד >>
טבלת קלוריות >>
לוח המרת מידות ומשקל >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.