מתכון לעוגת שוקולד ללא סוכר

 
שילוב מנצח בין מתיקות השוקולד וחמצמצות הפרי
שילוב מנצח בין מתיקות השוקולד וחמצמצות הפרי
 
עודכן 08:02 11/02/2010
אוכל נענע 10

עוגות שוקולד קטנות בטעם שוקולדי עשיר שלא יאמינו לכם שאין בהם קמח (לבן) וסוכר

 
 
 
 
 
תבנית של 12 עוגות מאפינס

מצרכים:
2 כוסות אבקת שקדים
80 גר' חמאה
4 ביצים
‭1/3‬ כוס אבקת קקאו
1 כפית אבקת אפייה
140 גר' סוכרזית מתאימה לאפייה (מלטיטול) או 35 שקיות סוכרה לייט
‭1/4‬ כוס חלב 3%
2 כפות קמח מלא

לגנאש שוקולד:
‭3/4‬ כוס חלב 3%
200 גר' שוקולד ללא סוכר

אופן הכנה:
‭.1‬ מעבדים במעבד מזון את אבקת השקדים עם החמאה ומוסיפים את הביצים אחת אחת
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
3. מחממים תנור ל‭180-‬ מעלות, משמנים תבנית מאפינס עם מעט חמאה וממלאים את השקעים בתערובת.
4. אופים ‭15-12‬ דקות.

הכנת הגנאש:
מחממים את החלב בסיר קטן, כשהוא על סף רתיחה מוסיפים את השוקולד ומערבבים מחוץ לאש עד שכל השוקולד נמס ונוצר גנאש מבריק.

הרכבת המנה:
מוציאים את העוגות מתבנית המאפינס והופכים אותן כך שהצד הרחב בתחתית. מעל כל עוגה יוצקים שתי כפות גדושות של גנאש (ניתן לקשט במעט פטל אדום).

המתכון באדיבות אורן לוקסנבורג, שף מסעדת BARIBA

עוגת שוקולד מושחתת >>
טבלת קלוריות >>
לוח המרת מידות ומשקל >>
בחזרה לעולם השוקולד >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.