מתכון לחזה עוף בלימון

 
צילום: אילוסטרציה: house of sims_flick.com
 
עודכן 09:01 07/02/2010
רות אוליבר, על השולחן

מתחילים את השבוע עם רצועות חזה עוף בליווי דבש, לימון וצ'ילי חריף שיחמם את הלב

 
 
 
 
 

חומרים ל-2 מנות:

חזה עוף חתוך לרצועות באורך 3-2 ס"מ
קמח לקימוח הנתחים
70 גרם חמאה
מיץ וגרידה מלימון אחד
1 כף עלי נענע קצוצים דק דק
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כף דבש
1 כף רוטב צ'ילי חריף

אופן הכנה:

1.מקמחים את נתחי העוף, כך שיצופו מכל הכיוונים בקמח, ומנערים היטב את העודפים.
2. מחממים היטב מחבת, ממיסים חמאה ומטגנים את נתחי העוף מכל הצדדים, עד שהם מלבינים ומתחילים להזהיב. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
3. מוסיפים לאותה מחבת מיץ לימון, גרידת לימון ונענע, מלח, פלפל, אבקת מרק, דבש וצ'ילי. יוצקים מעל רבע כוס מים ומביאים לרתיחה. מחזירים את נתחי העוף למחבת, מבשלים 5 דקות ומגישים חם עם אורז או לחם טרי.

 

לוח המרת מידות >>

מחפשים מתכון?

עוף בגריל בתנור הביתי שלכם+ מתכונים >>

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.