מתכון לחציל קלוי ברוטב עגבניות

 
 
עודכן 08:43 09/02/2010
אוכל נענע 10

חציל קלוי עם תוספת מפתיעה של רוטב עגבניות, פלפלים, כוסברה ופטרוזיליה, כתוספת למנה או סתם למריחה על הלחם

 
 
 
 
 

מצרכים:

תבלין הבוסתן לירקות ותבשילים או כל תבלין פיקנטי אחר לטעמכם
2 חצילים (עדיף חציל בלאדי)
2 עגבניות
1/2 פלפל צהוב
1 לימון
1 בצל אדום
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
1/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מערבבים את תבלין הבוסתן עם השמן הזית מניחים בצד.
2. קוצצים עגבנייה, פלפל, פטרוזיליה, כוסברה, בצל האדום וחצי לימון (עם הקליפה), מוסיפים 2 כפות שמן זית מעורבב עם תבלין הבוסתן ומלח. סוחטים את 1/2 הלימון הנותר, מערבבים ומניחים בצד.
3. קולים את החצילים על האש.
4. לאחר קליית החצילים חוצים את החצילים לחצי מוציאים את ליבת החציל עם כף. מחממים מחבת, מוסיפים את שאר השמן הזית מעורבב עם תבלין הבוסתן, מוסיפים את ליבת החציל, מקפיצים לשתי דקות, שמים בצלחת ומסביב את הסלסה.

מחפשים מתכון?
כמה קלוריות בחציל?
חציל בלאדי וגבינה >>
סלט עוף >>
סלט קוסקוס >>

 
עוד כתבות במדור ירקות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.