מתכון לעוגיות חמאה מסוכרות

 
כל עוד בלבב
כל עוד בלבב צילום: יח``צ
 
עודכן 08:43 11/02/2010
מיקי שמו

מתכוננים לחג האהבה עם עוגיות חמאה מסוכרות של מיקי שמו. מי שלא ממש בעניין יכול לקרוץ גם צורה אחרת מלבד לבבות

 
 
 
 
 

חומרים:

200 גרם חמאה בטמפ' החדר

75גרם סוכר

2 ביצים

קורט מלח

1/2 שקית אבקת אפייה

250 גרם קמח

50 גרם אבקת שקדים

50 גרם קורנפלור

1 כפית תמצית וניל

50 גרם אגוזי לוז

 

אופן הכנה:

1. מערבבים את החמאה והסוכר עם וו גיטרה עד הומוגניות, במהירות איטית.

2. מוסיפים את הביצים והמלח ומיד לאחר מכן את כל החומרים היבשים: קמח, א. אפייה, קורנפלור, א. שקדים, אגוזי לוז והווניל.

3. להשאיר את הבצק למנוחה למשך כ-1/2 שעה.

4. מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ"מ וקורצים בעזרת קורצן צורות לב. מניחים בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.

5. ניתן להבריש קלות בחלבון ומיד לאחר מכן לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים, שקדים גרוסים, אגוזי פקאן קצוצים, סוכר וקינמון, סוכר חום וכו', לפי בחירה ומסדרים במגש אפייה.

6. אופים ב-170 מעלות למשך כ-12 דקות.7

7. לאחר צינון העוגיות, בוזקים אבקת סוכר מעל העוגיות.

 

עוד במדור של מיקי שמו:

 עוגת טריקולד >>

טורט מוס שוקולד >>

כדורי שוקולד >>

עוגת שמרים >>

מחפשים מתכון?

לוח המרת מידות ומשקל >>

 
עוד כתבות במדור מתכוני העוגות של מיקי שמו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.