מתכון לפאי שוקולד

 
השילוב המושלם בין בצק פריך לבין קרם שוקולד עשיר
השילוב המושלם בין בצק פריך לבין קרם שוקולד עשיר
 
עודכן 08:07 17/02/2010
אוכל נענע 10

בצק פריך עם ניחוח לימוני, מילוי שוקולד עם פירורי עוגיות וקרם שוקולד קטיפתי מעל. הקינוח שלא תצליחו להפסיק לאכול נמצא ממש במרחק נגיעה

 
 
 
 
 
מצרכים לבצק:
¼ 1 כוסות קמח
2 כפות סוכר
1 חלמון
2 כפות ברנדי
1 כף קליפת לימון
100 גר' חמאה

אופן ההכנה:
- לשים את הבצק במערבל מספר דקות עד לקבלת בצק אחיד
- מרדדים לעלה דק בקוטר של 30 ס"מ ומניחים על תבנית הפאי
- מהדקים היטב את הבצק לתבנית ודוקרים את הבצק עם מזלג
- מחממים תנור ל- 180 מעלות, אופים כ-20 דקות עד להשחמה קלה ומוציאים מהתנור

מצרכים למלית שוקולד:
100 גר' חמאה
100 גר' שוקולד
100 גר' פירורי עוגה (או עוגיות)
180 מי"ל סילאן
3 ביצים
100 גר אגוזי מלך קצוצים
רום

אופן הכנה:
- ממיסים שוקולד וחמאה מעל סיר מים ( "בן מארי")
- מקציפים ביצים עם סילאן, מוספים לשוקולד , מוסיפים את שאר החומרים ובוחשים עד לקבלת מסה אחידה
- שופכים מעל הבצק המוכן את תערובת השוקולד, אופים בחום של 170 מעלות
- לאחר האפייה מקשטים בקרם שוקולד (שוקולד מומס עם שמנת מתוקה)

המתכון באדיבות אורנה בר מאפה, קונדיטוריה –בית קפה

רוצים לדעת כמה קלוריות יש בשוקולד? כנסו ובדקו >>
לא בטוחים כמה זה 180 מי"ל סילאן? הכנסו לטבלת המרת מידות ומשקל >>
בחזרה לעולם השוקולד >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.