מתכון ללביבות כרישה וטלה

 
 
עודכן 17:45 18/02/2010
ארז בגליל, ערוץ 10

ארז קומורובסקי מגיש, לביבות עסיסיות מכרישה בתוספת בשר טלה

 
 
 
 
 

חומרים:

1 ק"ג כרישה נקייה קצוצה בינוני גס
חצי ק"ג בשר כתף טלה קצוץ דק או טחון דק פעם אחת
פלפל שחור
כפית גרעיני כוסברה
מלח ים גס
קורט מוסקט
קורט קל
2 פרוסות פירורי לחם ביתיים
שמן זית

אופן הכנה:

1. מנקים את הכרישה וקוצצים בינוני- גס.
2. חולטים במים רותחים מומלחים כ- 10 דק' עד שהכרישה מתרככת. מסננים במסננת ומניחים להתקרר לטמפ' החדר.
3. קוצצים את בשר כתף טלה בסכין חדה דקה. כותשים את התבלינים במכתש. מערבבים את הכרישה החלוטה והבשר הקצוץ. מתבלים בתערובת התבלינים שהכנתם ויוצרים לביבות עגולות.
4. מצפים בפירורי לחם אמיתיים ומטגנים בשמן זית במחבת רחבה עד שהלביבות מזהיבות ומגישים מייד.

בחזרה לארז בגליל - עונה 2

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.