מתכון לעוגת גבינה

 
כי זה לבן על לבן
כי זה לבן על לבן צילום: אילוסטרציה: tmab2003/flickr.com
 
עודכן 07:55 18/02/2010
קרינה רבין, על השולחן

הפתיעו את האורחים עם עוגת גבינה מדהימה וקלה להכנה, בתוספת פתי בר, גבינה לבנה 9% וקינמון

 
 
 
 
 

חומרים לתבנית בקוטר 23 ס"מ:

לבסיס:
22 עוגיות פתי בר או דומות, מרוסקות
1/2 כפית קינמון
45 גר' מרגרינה, מומסת
למילוי:
750 גר' גבינה לבנה 9%
175 גר' סוכר
גרידת לימון מלימון אחד
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
לציפוי:
250 מ"ל שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
2. מערבבים בקערה את העוגיות, הקינמון והמרגרינה. משטחים על תחתית התבנית ואופים 5 דקות.
3. מערבבים את כל חומרי המילוי, משטחים על הבסיס האפוי ואופים כ-50 דקות, בלי לתת לעוגה להתייבש.
4. מכינים את הציפוי: מערבבים את כל החומרים ומשטחים על גבי העוגה. אופים כ-10 דקות נוספות. 5.מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים למספר דקות.
6. ניתן להגיש עם תותים.

מחפשים מתכון?
לוח המרת מידות ומשקל >>
עוגת גבינת שמנת ופירורים >>
מאפינס שוקולד >>
עוגיות גרנולה שוקולד צ'יפס >>
עוגת גבינה ללא סוכר של מיקי שמו >>

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.