מתכון לאוזני המן פטל ווניל

 
 
עודכן 12:36 22/02/2010
יורם ניצן

תשכחו ממתכון קונבנציונלי לאוזני המן, שף יורם ניצן מ"מול ים" מציע אוזני המן פטל ווניל ואוזני המן מנגו ופירות יער לקרנבל של טעמים

 
 
 
 
 

חומרים למעטפת פטל:

100 גרם מחית פטל

30 גרם אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

1.לחמם את המרכיבים במחבת עד לחיבור ולצנן.

2.לשטח על משטח סיליקון, ולאפות כ- 10 דק' בחום של 70 מעלות.

3.לקרוץ עיגולים בקוטר 10 ס"מ.

 

חומרים למילוי:

200 מ"ל חלב

10 גרם סוכר

15 גרם קורנפלור

60 גרם חלמון

1מקל וניל

 

אופן הכנה:

1.לחמם את החלב והווניל, לערבב בקערה נפרדת את שאר המרכיבים.

2.כאשר החלב מגיע לרתיחה, לשפוך לתוך הקערה תוך טריפה מתמדת.

3.להחזיר לסיר, לטרוף על אש נמוכה עד להסמכה.

4.לקרר שעתיים במקרר.

 

הגשה:לזלף את קרם הווניל במרכז העיגול ולקפל את המעטפת בצורת אוזן המן.

 

 

אוזני המן מנגו ופירות יער

 

חומרים למעטפת מנגו:

100 גרם מחית מנגו

20 גרם אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

1.לחמם את המרכיבים במחבת עד לחיבור ולצנן.

2.לשטח על משטח סיליקון, ולאפות כ- 10 דק' בחום של 70 מעלות.

3.לקרוץ עיגולים בקוטר 10 ס"מ.

 

חומרים למילוי:

100 גרם מחית פירות יער

6 גרם ג'לטין

30 גרם סוכר

 

אופן הכנה:

1.לחמם את המחית עם הסוכר.

2.להוסיף את הג'לטין, לערבב עד שאין גושים.

3.לסנן ולקרר עד שמתקבל מרקם יציב.

 

הגשה:לזלף את מילוי פירות היער במרכז העיגול ולקפל את המעטפת בצורת אוזן המן.

לוח המרת מידות ומשקל >>

מתכונים נוספים במדור >>

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפורים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.