פסטה ברוטב עגבניות ועוף

 
בניחוח איטלקי
בניחוח איטלקי צילום: אילוסטרציה: the uff of chronicles_flickr.com
 
עודכן 08:08 22/02/2010
אוכל נענע 10

מתכון קליל של פסטה ברוטב עגבניות, בליווי בזיליקום, אורגנו, שום וכרישה, ובתוספת חתיכות עוף קטנות

 
 
 
 
 

חומרים:

כפות שמן זית משובח
1 כרישה (החלק הלבן), חתוכה לפרוסות
כ-15 עגבניות שרי חצויות
כ-15 עגבניות שרי מיובשות
1-2 כפיות שום כתוש
400 גר' עגבניות מרוסקות
2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
1 כפית אורגנו מיובש
2 ירכי עוף מבושלות, חתוכות לפיסות קטנות
מלח ים, פלפל שחור טחון טרי
1 חבילה פסטה קונכיות מקמח מלא

אופן הכנה:

1. מחממים את השמן ומאדים בו את השום, פיסות העוף, הכרישה והעגבניות הטריות והמיובשות.
2.כשהכרישה הופכת להיות שקופה, מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.
3.מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים, מערבבים עם הרוטב ומגישים.

מחפשים מתכון?
לזניית פטריות >>
פסטה עם גבינת פטה של אהרוני >>
פסטה במילוי גבינות >>
לזניה חצילים ועגבניות >>

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.