מתכון לבראוניז שוקולד לבן

 
עודכן 08:23 26/02/2010
דליה רנו, על השולחן

ריבועים קטנים ונימוחים שמרכזים בתוכם טעם עשיר של שוקולד לבן ואגוזי לוז

 
 
 
 
 
הגרסה הלבנה והמתוקה לבראוניז הקלאסיים
הגרסה הלבנה והמתוקה לבראוניז הקלאסיים
תבנית מלבנית בגודל 27 ס"מ על 17 ס"מ

מצרכים:
500 גרם שוקולד לבן, קצוץ
75 גרם חמאה, רכה
3 ביצים
170 גרם סוכר
180 גרם קמח תופח
קורט מלח
180 גרם אגוזי לוז, קלויים, קלופים וקצוצים דק
1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:
- מעל ביין מרי ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם חמאה.
- במיקסר מערבלים את הביצים עם סוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- מוסיפים את תערובת הביצים לשוקולד המומס, מוסיפים קמח ומלח, ומערבבים יחד.
- מקפלים את יתרת השוקולד הקצוץ ואת האגוזים לתוך התערובת, ומוסיפים תמצית וניל.
- יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשלושים דקות.

בראוניז שוקולד וגבינה >>
בראוניז שוקולד קלאסי >>
בראוניז שוקולד עם פטל של אהרוני >>
בחזרה לעולם השוקולד >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.