שוק הארטיקים והגלידות מתחמם

 
עודכן 10:30 25/02/2010
חגית ברונסקי, לילה כלכלי

בעוד שעונת החורף עדיין בעיצומה, יצרניות הגלידות כבר מציגות את החידושים המתוקים בתחום. יצאנו לבדוק מה התחדש ואיך נראה המקפיא הגדול ביותר בישראל

 
 
 
 
 
במינוס 27 מעלות נכנסה חגית ברונסקי למקפיא הגדול ביותר בישראל שמחזיק בכל רגע נתון יותר ממיליון שלגונים. למרות הקור העז עובדים בתוך המקפיא הענק לא מעט אנשים כשלראשם כובעי צמר וחרמוניות.

בישראל, אוכלים כ-250 מיליון שלגונים בעונה כש-70% מהם בחודשי הקיץ ורק 30% בחורף וכ-60 מיליון ליטר גלידה. בנוסף לשוק הגלידות של היצרניות הגדולות נמצאות גם הגלידריות הפרטיות שמהוות נתח שוק קטן יותר אך בדרך כלל איכותיות יותר והרבה יותר יקרות.

בין החידושים השנה תוכלו למצוא: גלידה בטעם משקה אנרגיה, שלגון מיוחד של סוכריה על מקל, ארטיק בצורת סמיילי עם מקל עשוי סוכריות קופצות ועוד.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.