מתכון לתרד טורקי עם שקדים

 
 
עודכן 09:01 04/03/2010
ארז בגליל, ערוץ 10

תרד טורקי מאודה עם תוספת של שקדים קלויים, שום וגבינת כבשים

 
 
 
 
 
חומרים:
חצי ק"ג תרד טורקי שטוף היטב מהחול (מושרה במים, לשטוף מהמסננת מתחת לזרם מים)
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
4 שיני שום פרוסים דק
פלפל לבן גרוס טרי
קורט מוסקט מגורד טרי
מלח ים גס
שליש כוס שמן זית מזן קורנייקי
כוס שקדים קלויים במחבת עם מעט שמן זית
150 גר' גבינת פקורינו כבשים של הנוקד

אופן הכנה:
- במחבת שטוחה גדולה מטגנים בצל בשמן זית קורנייקי עד שנעשה שקוף
- מוסיפים את התרד השטוף ואת פרוסות השום
- מתבלים במלח, פלפל לבן ומוסקט
- מערבבים בכף עץ עד שכל העלים מאודים
- שוברים את השקדים הקלויים במכתש עילי ומפזרים מעל התרד
- מגרדים על מגרדת דקה את הפקורינו כבשים ומגישים מייד

בחזרה לארז בגליל - עונה 2 >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.