מתכון לחזה עוף מוקפץ עם תרד

 
 
עודכן 09:02 04/03/2010
ארז בגליל, ערוץ 10

רצועות חזה עוף מוקפצות בווק עם תרד, שום פלפל ירוק ושומשום מעל ובליווי אורז מאודה

 
 
 
 
 
חומרים:
1-2 בצלים חתוכים לשמיניות
חצי ק"ג תרד טורקי שטוף היטב
חצי ק"ג חזה עוף "טבע עוף" קצוץ דק דק בסכין גדולה
ג'ינג'ר טרי- 5 ס"מ שורש קלוף וקצוץ דק
3 שיני שום פרוסות
פלפל ירוק חריף ללא גרעינים קצוץ דק
חופן עלי נענע מופרדים
1-2 כפות לימון
1-2 כפות סוכר סוגת
2 כפות שומשום אדום קלוי
2-3 כפות שמן חרדל בכבישה קרה

אופן הכנה:
- קוצצים דק את עלי התרד הטורקי
- מחממים ווק טוב טוב על הלהבה הכי גדולה
- מחממים בתוכו את השמן ומטגנים מס' שניות את הג'ינג'ר, הצילי ושום
- מוסיפים מיד את הבצל ואח"כ את חזה העוף הקצוץ ומקפיצים מעט
- מוסיפים את עלי התרד, הסוכר, הלימון והסויה
- מוסיפים את עלי הנענע המופרדים ומורידים מהאש
- מוסיפים את השומשום האדום ומגישים מיד עם אורז מאודה

בחזרה לארז בגליל - עונה 2 >>
 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.