מתכון לברוקולי צרוב עם טחינה

 
 
עודכן 13:08 11/03/2010
ארז בגליל, ערוץ 10

מנה בריאה וטעימה עם המון ערכים תזונתיים שמשלבת את הברוקולי עם הטחינה והסילאן

 
 
 
 
 
חומרים:
1-2 ראשי ברוקולי יפה וטרי
4-5 כפות שמן זית
4-5 כפות טחינת שקדים גולמית
2-3 כפות סילאן תמרים טבעי (ללא סוכר)
פלפל לבן גרוס טרי

אופן הכנה:
- מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה עד שמתלהטת
- בינתיים מפרקים את ראשי הברוקולי לחלקים גדולים לאורכם, כולל הגבעולים
- מערבבים אותם עם שמן הזית ופלפל לבן וצורבים על המחבת מס' דקות תוך כדי ערבוב מדיי פעם בכף עץ
- כשהברוקולי צרוב היטב, מורידים מהמחבת ומפזרים מעליו מלח ים גס
- מטפטפים מעט טחינת שקדים גולמית ומעט סילאן תמרים ומגישים מייד

בחזרה לארז בגליל - עונה 2 >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.